Datele amenajării: Situată într-o vilă cu etaje și acces la curte, spațiul a fost închiriat în vederea funcționării unei grădinițe particulare. S-au păstrat compartimentările vechi și s-au amenajat camerele pe datele existente, în funcție de necesarul claselor formate. S-a ținut cont de destinația sălilor de curs cu necesarul aferent acestor  funcționalități. De asemenea, o altă atenție a fost acordată acelor camere care combinau zona de studio din timpul orelor de curs, transformate ulteriori în camere de dormit. 

Provocarea: a fost determinată de timpul de execuție care trebuia să se defășoare în perioada de vacanță a copiilor, respectiv trei luni de zile. Bugetul a fost și el o provocare. 

Stil: ținându-se cont de destinație, respectiv grădiniță și copii în vârstă de 3 – 7 ani, stilul a fost determinat de paleta cromatică colorată. S-au căutat soluții cât mai ingenioase de mascare a zonelor aglomerate de recuzita  copiilor. Mobilierul special proiectat a ascuns astfel,  camuflând și ținând la vedere doar elementele decorative desenate. 

An execțtie: 2013

Timp de proiectare și implementare: 3 luni 

 

Suprafața amenajată: 200 mp