Datele amenajării: Locația este amplasată în zona centrală a Bucureștiului pe o straduță plină de farmec.  Stilul neoromânesc exterior al clădirii se regăsește și la elementele interioare: tavan casetat, uși proporționate pe înălțimea mare a camerelor. 

Amenajarea a avut ca implicare compartimentarea, proiectarea mobilierului, achiziții, proiectul de concept, schițe tehnice pentru proiecte, restaurarea pieselor vechi și achiziții secundare. Compartimentarea dormitorului a fost creată prin delimitarea zonei de dressing ascuns în spatele unui perete despărțitor construit. 

Parchetul masiv a fost păstrat și retratat prin slefuire și băițuire. Ușile vechi au fost recondiționtate. Peste aceste recondiționări s-a făcut suplimentare  cu profile decorative care să preia desenul tavanului existent din prima cameră. Apoi a urmat proiectul de concept, mobilare si implementare. 

Provocarea proiectului: Aceasta a fost dată de realizarea balansului între clasic și foarte  modern. Mobilierul bucătariei a fost proiectat în stilul pieselor deja existente și restaurate în stil clasic. Biblioteca metalică și panourile despărțitoare au fost elementul surpriză care desenează linia de imprevizibil a proiectului. Negrul ca și culoare este un alt element imprevizibil pentru contrastul pe care îl face cu linia clasică dată de picturile murale și profilele decorative. 

Stilul: Plecând de la elementele clasice ale clădirii, s-a urmărit o îmbinare între clasic și modern, soluție dată de alăturarea profilelor decorative  ale pereților pictați în stil  clasic, cu elemente foarte moderne de metal desenate într-un stil modern-geometric. 

An execuție: proiectarea și implementarea a fost făcută în doua etape pe parcursul a 5 ani cu finalizare în 2020.

Timp de proiectare și implementare: 2 etape pe parcursul a 5 ani  

Suprafața amenajată: 120 mp