Datele amenajării: Aflată la parterul unei clădiri noi cu acces ușor din zona pietonală, noul spațiu necesita desființarea vechii structuri de compartimentare în care se afla o farmacie. Ulterior decopertărilor  totale s-a realizat compartimentarea pe structura ușoară  de rigips, instalație electrică și sanitară total schimbată. Compartimentarea cuprinde 2 camere de studii, sala de așteptare și baia aferentă. 

Provocarea:  a constat în suprafața foarte mica, respectiv 70 mp în care trebuia să se desfașoare necesarul unei Săli de Așteptare, Recepție, toaletă și cele două Săli de Curs. Iluminatul în sala de așteptare a fost o altă provocare datorită lipsei luminii naturale. De aici a și plecat de fapt ideea de concept a amenajării. 

Stilul: Plecând de la reperele funcționale ale centrului educațional, respectiv copii de vârste cuprinse între 10 și 14 ani și profilul cursurilor de natură “reală” destinate cursurilor de IT și șah, paleta cromatică și stilul a fost orientat către o compoziție geometrică clară: iluminat puternic de benzi led încastrat, contrast cromatic evident de alb și negru și accente de verde și galben. Iluminatul cu led te duce rapid în atmosfera unei lumi virtuale.

Elementul surpriză propus de mare impact vizual, a fost șapa epoxidică sub forma unei plăci de rețea.   

An execuție: 2017