Datele amenajării: un spațiu închiriat într-o clădire din centrul Bucureștiului amenajată cu fonduri europene și buget fix. Sălile de curs destinate atât copiilor cât și adulților au trebuit să acopere aceste necesități.

Provocarea proiectului: sala de curs destinată atât activităților de lucru la mese cât și a discuțiilor libere au impus găsirea unei soluții pentru transformarea rapidă a acestui spațiu. S-a optat pentu un sistem de mese pe două niveluri de vârstă care rabatate pe perete deveneau panouri decorative, lăsând spațiul liber pentru alte tipuri de activități. Limita strictă a bugetului a fost deasemenea o altă provocare. S-a optat pentru mobilier achiziționat de la Ikea, pictat astfel încât realizarea proiectului să fie cât mai rapidă, cu date exacte de cost și prelucrate printr-un proiect de pictură care să dea unitate și personalizare.

Stilul: Adecvat activităților extracuriculare pentru copii și adulți, s-a căutat un stil colorat care să atragă și să îmbie la creativitatea activităților.

An execuție: 2015

Timp de proiectare și implementare: 4 luni

Suprafața amenajată: 80 mp