Datele amenajării: La fel ca in proiectul anterior “montaje – proiect 95” o sa dezvolt etapele de montaj ale unui proiect la care am proiectat si asigurat supravegherea de montaje conforma. 

De aceasta data spatiul apartine unui complex rezidential nou la care am preluat la “gri” cateva lucrari. S-au facut modificari de instaltii electrice si sanitare dedicate conceptului pe care l-am proiectat. Operatiune care aparent nu este dificila, insa sa relaculezi traseele initiale si sa le modifici aduc niste dificultati in proiectare si verificarea modificarilor. Deasemenea discutiile cu dezvoltatorii sunt mai dificile decat cu o echipa e constructori angajata direct de catre beneficiar.  

Fotografiile  la acest proiect nu au atentia unor fotografii de final, insa sunt relevante pentru anumite etape ale proiectului. 

Provocarea proiectului: În această situație, provocarea a fost axată pe conceptul de design interior. Grinzile aparente de la parter destul de prezente pentru acest spatiu mi-au dictat integrarea lor intr-un concept pentru a parea intentionate. Am gasit ca si solutie sublinierea lor pe toata grosimea grinzii cu profile de aluminiu negre in care au fost montate benzi de lumina led. Aceasta solutie a asigurat atat iluminatul pe zone de interes separate (bucatarie, zona intrare, living si zona de lectura)  cat si idea de geometrie a spatiului. 

Parterul este un open – space care cuprinde bucataria, zona de living si zona de lectura. Zona de luat masa este o peninsula care inchide bucataria dar care in aceste imagini nu fusese inca montata. 

Etajul deserveste trei dormitoare, matrimonial, camera de oaspeti si cea  a copilului.

Holul a fost tratat astfel incat sa fie o zona de trecere activa, animata. 

Iluminatul la etaj a fost propus si realizat cu spoturi care sa creeze o atmosfera mai intima, mai calduroasa. 

Elementele de décor de la etaj au fost punctate de zonele de tapet de pe hol si camera copilului. 

Stilul: Linia de concept  este una contemporană, geometrică, dinamică, care să satisfacă nevoile unei familii tinere cu un copil. 

Gama cromatica este clara, dominate de alb, verde, accente de negru si insertii de textura de lemn. 

An execuție: 2021 

Timp de proiectare și implementare: 7 luni 

Suprafața amenajată: 130 mp